Change language: English
TOP deelnemer 2022
TOP Week is de introductieweek voor alle nieuwe studenten die gaan studeren in Tilburg (Tilburg University, Fontys Hogeschool en Avans Hogeschool). Je kunt deelnemen aan TOP Week als (HBO/WO) bachelor student, als (pre-)master student, als Nederlandse student of als internationale student. Dit jaar vindt TOP Week plaats van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus 2022.

Let op: er wordt gecontroleerd of je eerstejaars student bent.


Deelnemer inschrijving

Voor €85,- krijg je toegang tot alle activiteiten en feesten tijdens TOP Week, wordt er op meerdere dagen lunch verzorgd en krijg je iedere avond avondeten! Tijdens TOP Week zorgen de verschillende activiteiten ervoor dat je jouw nieuwe studentenstad leert kennen en dat jij de beste start van jouw studentenleven in Tilburg hebt!
   
Prijs: € 85,00
   

Studentenbox

Voor een aantal studenten hebben wij een Studentenbox kunnen reserveren! Er is een beperkt aantal boxen beschikbaar dus geef hieronder aan of je er een. De Studentenbox bevat alles voor een vliegende start van je studie. In de Studentenbox vind je allerlei handige producten zoals noodles, kauwgom, snoep, drinken, en nog veel meer. Ook vind je er flyers met toffe kortingen en informatie in. Let op: OP = OP!
   
Prijs: € 1,99
   
Selecteer:

Goede doel

Dit jaar is Stichting ALS het goede doel van TOP Week! ALS is een dodelijke zenuw/spierziekte waarbij je spieren één voor één uitvallen. In Nederland leven zo'n 1.500 mensen met ALS of een van de aanverwante ziekten PSMA en PLS. Stichting ALS brengt mensen en partijen samen om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit geld wordt onder anderen gebruikt om wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en behandeling van ALS en projecten die de kwaliteit van zorg en leven van patiënten en naasten verbeteren te financieren. Mocht je willen doneren, kies dan hieronder het bedrag en steun Stichting ALS!


Selecteer:
Optie:

Eetvoorkeur

Kies voor de optie 'vegetarisch' als je halal vlees eet. 
Optie:

Ik heb een allergie

Selecteer:
Optie:

Wil jij dat er een Swapfiets voor jou klaar staat?

Swapfiets concept:

Swapfiets is het slimme fietsabbonnement met te gekke service! Voor een vast bedrag per maand krijg jij een Swapfiets. Wij zorgen ervoor dat jouw Swapfiets het altijd doet. Heb je een reparatie nodig? Neem dan contact met ons op via de Swapfiets app, telefoon, email of WhatsApp. Wij repareren je fiets binnen 2 dagen. Waar en wanneer je wilt. Kunnen we je fiets niet binnen 10 minuten repareren? Dan krijg je een andere werkende fiets. Dat noemen we swappen! Meer informatie over onze algemene voorwaarden vind je op onze website.


Door dit vakje aan te vinken geef ik toestemming aan TOP/Tilburg Orientation Program om mijn naam, telefoonnummer en e-mailadres door te sturen naar Swapfiets.


Studentenverenigingen in Tilburg

Maak je studententijd compleet door lid te worden van een studentenvereniging! Dit is dé manier om de leukste feesten te beleven, de grootste evenementen te organiseren, vrienden te maken voor de rest van je leven en jezelf te ontwikkelen. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de website van T.S.C. St. Olof, T.S.V. PlatoT.S.R. Vidar en ESN Tilburg.
Door dit vakje aan te vinken geef ik toestemming aan TOP/Tilburg Orientation Program om mijn naam, telefoonnummer en e-mailadres door te sturen naar studentenverenigingen T.S.C. St. Olof, T.S.V. Plato, T.S.R. Vidar en ESN.


Studieverenigingen in Tilburg

Tilburg kent vele studieverenigingen. Door lid te worden van een studievereniging creëer je sociale contacten onder al jouw studiegenoten én profiteer je van vele voordelen waaronder (vaak) korting op studiemateriaal. Heb je interesse om hier meer informatie over te ontvangen en staat jouw studievereniging hieronder? Klik dan op "ja"!
Door dit vakje aan te vinken geef ik toestemming aan TOP/Tilburg Orientation Program om mijn naam, telefoonnummer en e-mailadres door te sturen naar de studievereniging van mijn studie. Deelnemende studieverenigingen: Asset (alle economische studies), Flow (Communicatie- en informatiewetenschappen & Cognitie Science an Artificial Intelligence), Complex (Psychologie), Magister JFT (alle rechtenstudies) en POLIS (Organisatiewetenschappen & Global Management of Social Issues). 


Waarom doe jij mee aan TOP Week?

Aankomende studenten hebben verschillende beweegredenen om deel te nemen aan TOP Week. We zijn benieuwd wat jij uit TOP Week wilt halen, zodat we deze informatie kunnen gebruiken om de week te verbeteren. Dit peilen we door middel van een schaal met twee variabelen: 
  • Cultuur en ontwikkeling: Ik doe mee aan TOP Week om de stad Tilburg te leren kennen en de mogelijkheden die Tilburg als (studenten)stad biedt op het gebied van culturele, persoonlijke en professionele ontwikkeling te ontdekken. Ik zou graag activiteiten bezoeken die zich daarop richten. 
  • Studentenleven en feest: Ik doe mee aan TOP Week om het studentenleven in Tilburg te leren kennen door middel van uitgaan en andere feestelijke en sociale activiteiten. Ik zou graag activiteiten bezoeken die zich focussen op het leren kennen van het studentenleven en mijn medestudenten. 
Geef op onderstaande schaal aan wat jouw behoefte het beste representeert.


Cultuur en ontwikkeling

0
10

Studentenleven en feest

0
10

Cultuur en ontwikkeling - studentenleven en feest

Cultuur en ontwikkeling
Studentenleven en feest

Hoe ben je bekend geworden met TOP Week?

Optie:

Als je opmerkingen over inschrijving hebt, vermeld deze dan hieronder.:


    
Toelichting

Je gaat je nu inschrijven als deelnemer van TOP Week 2022! Het inschrijfproces bestaat uit de volgende stappen: 


  1. Productkeuze
  2. Je gegevens
  3. Overzicht
  4. Betaling via iDeal of creditcard
  5. Bevestiging

Zorg ervoor dat je alle stappen doorloop! We adviseren je om de 'terug knop' in je browser niet te gebruiken.


Terugbetaling

Deelnemers die zich hebben ingeschreven voor TOP Week 2022 en niet meer mee willen doen moeten zich afmelden. Doe je dit voor 1 augustus 2022, dan krijgt je het gehele inschrijfgeld terug. Bij afmeldingen tussen 1 augustus en 7 augustus 2022, krijg je de helft van het inschrijfgeld terug. Als je je na 7 augustus 2022 afmelden heb je geen recht meer op teruggave van het inschrijfgeld.


Contact

Heb je vragen over je inschrijving, TOP Week 2022 of Stichting Tilburg Orientation Program? Kijk op onze website, neem contact met ons op via topregistratie@tilburguniversity.edu of bel naar 06 42 09 21 70 en 013 466 28 49.


© 2020 Stichting Tilburg Orientation Program | Powered by 3WA